Mød os på LIGNA-messen i Hannover

Fra den 15. til 19. maj udstiller BarkerBille på verdens største træbearbejdningsmesse – LIGNA i Hannover.

På messen mødes udstillere og besøgende fra hele verden til the world marketplace of innovations for the wood industry. I mere end 50 år har BarkerBille leveret ventilatorer til træindustrien, herunder ventilatorer designet til eksplosive atmosfærer (ATEX), og derved opnået værdifuld viden og ekspertise inden for dette område.

Du kan møde os på vores stand nr. E69 i hal 12, hvor vores specialister står klar til at introducere dig til vores produktsortiment og fordelene ved vores ventilatorer.

På messen vil vores salgsingeniører også kunne præsentere vores unikke ventilatordimensionerings- og konfigurationssoftware, FanDim, og vores 3D-program til automatisk genererede 3D-modeller af kundetilpassede ventilatorer.

Vores ventilatorer bruges blandt andet i kombination med vores søsterselskab – og medudstiller – Moldows filter- og udsugningsanlæg. Vi udvikler og forbedrer løbende vores ventilatorer og teknologi, bl.a. i samarbejde med dem, for altid at sikre de allerbedste produkter til vores kunder.

Vi glæder os til at se dig på LIGNA!

For at få gratis adgangsbilletter til messen kan du registrere dig via dette link: https://www.ligna.de/en/application/registration/direct-entry-tickets-passes?code=YnPGD

Leder du efter en pålidelig leverandør af ventilatorer?

Kontakt os for at høre mere om vores store udvalg af ventilatorer, og hvordan vi kan hjælpe dig:

Kontaktformular

Kontaktperson

Søren Olesen
+45 38 42 20 32
+45 40 28 44 86