Test og udvikling af ventilatorer

Shop test

Det er afgørende for os, at ventilatorerne er blevet udførligt testet og leveres med detaljeret dokumentation, så vi er sikre på, at vi leverer et produkt, som lever op til vores høje krav.
En vigtig del af produktionsprocessen er afbalanceringen af løbehjulet. Denne udføres dynamisk, lige efter ventilatoren er blevet produceret, ved brug af BarkerBilles avancerede afbalanceringsudstyr. Før ventilatoren afsendes, kontrolleres den igen ved en shop test, som inkluderer følgende:

  • Ventilatoren startes og kører i min. 15 minutter
  • Der udføres en visuel kontrol for at tjekke, at der ikke er unormale lyde, løse dele, uhensigtsmæssig varmeudvikling eller lugte.
  • Vibrationer måles og noteres.
  • Ventilatoren afbalanceres igen, hvis nødvendigt.
  • Et testcertifikat udfyldes.

Performance Test

Som også vist på billederne ovenfor kan en performance-test udføres på en specifik ventilator ved brug af BarkerBilles egne testfaciliteter, som er designet i henhold til ISO5801 / DIN 24 163. Her kan vi teste alle typer ventilatorer, lige fra de mindset til de allerstørste centrifugalventilatorer.

Ydelsen vil blive udregnet baseret på ISO13348 og leve op til den højeste klasse. Efter alle performance-tests vil en detaljeret rapport blive udarbejdet.

Løbende udvikling af ventilatorer

BarkerBille har gennem årene opbygget en stab af kvalificerede ingeniører og teknikkere, som er ansvarlige for løbende at udvikle vores ventilatorer. Derfor kan vi altid, også i fremtiden, levere ventilatorer, hvor den nyeste teknologi kombineres med en robust og pålidelig konstruktion.

Med vores eget testudstyr kan vi løbende teste og forbedre vores produkter, så de altid har den højeste effektivitet.

Vores mål er at producere og levere ventilatorer, som udover at leve op til de stregneste krav også sikrer vores kunder den rigtige løsning hver gang.