Om BarkerBille

BarkerBille er resultatet af en fusion mellem det tidligere Barker Jørgensens Maskinfabrik A/S (Barker Fans A/S), B. Bille A/S, og Moldow A/S’ ventilatorafdeling. Først blev Barker og Bille fusioneret, og i oktober 2016 blev Moldows ventilatorafdeling lagt sammen med BarkerBille også. På den måde blev én stor, stærk ventilatorvirksomhed skabt – den eneste på markedet som producerer og sælger Barker-, Bille- og Moldow-ventilatorer.

BarkerBille har designet og produceret industriventilatorer i mere end 50 år nu. Målet er at levere de kendte højkvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser ved brug af vores nye 3D-teknologi, moderne dimensioneringsprogram og et gennemtestet kvalitetssikringsprogram.

Med den nye 3D-teknologi og FanDim, et moderne dimensioneringsprogram, sikres en hurtig og pålidelig design- og produktionsproces, så du som kunde altid får det bedste produkt.

Vores produkter er primært svejsede konstruktioner, produceret i blødt stål og rustfrit stål, som altid er designet med højeste energieffektivitet for øje.

Præcis som energieffektivitet er lyddæmpning også et relevant miljøspørgsmål, hvad angår ventilatorer. Derfor har vi udviklet en række lyddæmpere og lyddæmpende komponenter, som produceres i samme holdbare konstruktion som vores ventilatorer.

null

Ring, eller send os en e-mail, så står vi klar til at hjælpe dig med det samme.

Samarbejde med Moldow A/S

BarkerBille A/S er et søsterselskab til Moldow A/S. Samarbejdet med Moldow betyder, at der står en solid, kompetent og økonomisk stærk koncern bag, som også bidrager med en pålidelig og erfaren serviceorganisation, som kommer BarkerBilles kunder til gode.

BarkerBille og Moldow ejes begge 100 % af JHM Holsted Holding A/S, som er ejet af Holsted Invest A/S (50% – familien bag det oprindelige Moldow (Jørgen Hansens Maskinfabrik)) og det lokale Hoffmann Capital A/S (50%).

Danmark og Kina

BarkerBille er registreret både i Danmark og i Kina, og har kontorer og produktion i begge lande. I Danmark under navnet BarkerBille A/S, og i Kina under BarkerBille Fans Manufacturing (Ningbo) Co., Ltd. og BarkerBille Fans Trading (Ningbo) Co., Ltd.

Så udover at købe ventilatorer fra Danmark kan du også købe dem i Kina. Her sikres den samme høje BarkerBille Fan Fanufacturing Chinakvalitet, blandt andet ved at der anvendes samme 3D-teknologi og moderne dimensioneringsprogram, som i Danmark, og ved at de roterende dele leveres fra Danmark.

Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan vores setup i Kina fungerer, så læs nyheden her.

BarkerBille’s historie

BarkerBilles historie går helt tilbage til 1919. Her kan du kan se hele virksomhedens historie.