BarkerBille har været udsat for et hackerangreb, der formentligt blev udført af østeuropæiske hackere.

Da vi fik kendskab til angrebet, blev vores beredskabsplan aktiveret, og vores servere blev straks lukket ned for at minimere skaderne og spredning til bl.a. vores pc’er. Efterfølgende blev vi opmærksom på, at der var kopieret data fra vores servere. Det er kun en lille del af vores data, der blev kopieret, og vi ved derfor ikke præcist hvilke data. Vi ved heller ikke med sikkerhed, om der er kopieret personoplysninger, men der er en risiko.

Det lykkedes relativt hurtigt at genoprette systemdriften, og vi har efterfølgende iværksat nogle tiltag for at styrke sikkerheden i vores systemer yderligere.

Dette kan være kopieret

Da en del af de stjålne oplysninger kan være personoplysninger, er der risiko for, at der er sket brud på persondatasikkerheden. Vi har derfor anmeldt hackerangrebet til Datatilsynet.

De oplysninger, der kan være kopieret, er almindelige personoplysninger, som navn, e-mail og telefonoplysninger m.v., som alle er oplysninger, der bruges i det almindelige samarbejde.

Vi håber, at risikoen for, at oplysningerne vil blive misbrugt er minimale, men vi vil opfordre til at læse Det Kriminalpræventive Råds information med generelle anbefalinger til foranstaltninger, som man kan tage for at beskytte sig mod identitetstyveri (https://dkr.dk/).

Vi beklager meget det besvær, som hackerangrebet eventuelt måtte medføre for vores kunder og samarbejdspartnere.