24 centrifugalventilatorer til industriel brug

For større fleksibilitet til at kunne designe den helt rigtige ventilator har vi udvidet vores produktsortiment med ti nye centrifugalventilatorer. De nye ventilatortyper betyder, at vi nu kan tilbyde en endnu mere præcis ventilator i forhold til performance og pris

Med disse nye ventilatortyper kan vi imødekomme et behov fra vores kunder om flere prisvenlige ventilatorer, hvor vi kan generere kundetilpassede 3D tegninger med det samme. Det giver stor fleksibilitet for kunderne at kunne inkorporere den præcise ventilator i deres anlægsdesign allerede fra tilbudsfasen. Samtidig er konstruktionen på de nye typer mere let og dermed også mere prisbillig, forklarer salgschef hos BarkerBille, Søren Olesen.

De nye ventilatorer er redesign af tidligere Moldow-typer, som nu kan laves med pladekonsol for et mere prisbilligt alternativ, når der ikke er behov for et meget robust, modstandsdygtigt design eller en helt speciel konstruktion. Sammen med de tidligere Bille-ventilatortyper udgør de vores nye ventilatorserie kaldet Industrial Line.

To nye designlinjer indenfor ventilatorer

For at strømline produktudvalget indenfor centrifugalventilatorer har vi samtidig skabt to designlinjer: Industrial Line og Heavy Duty Line.

Industrial Line-ventilatorerne er kundetilpassede, energirigtige ventilatorer med pladekonsol. Ventilatorerne er fuldt integrerede i virksomhedens 3D-program, hvilket gør, at kunder kan få specifikke 3D-tegninger allerede i tilbudsfasen.

Ventilatorerne i Heavy Duty Line er med konsol i stålprofiler og kan i højere grad specialdesignes for at imødekomme meget specifikke kundekrav. Det kan eksempelvis være krav til en speciel type konstruktionsmateriale, remtræk, nødmotor eller speciel placering af motoren. De er specielt egnede til miljøer med stor belastning, vibrationer eller korrosive områder.

Med de nye ventilatortyper i vores Industrial Line har vi øget vores udvalg af omkostningseffektive, lette ventilatorer. Men der er stadig et stort behov for at kunne designe de mere robuste ventilatorer, og der er det en stor fordel, at vi med vores dygtige konstruktionsafdeling og fleksible egenproduktion kan designe en ventilator lige efter kundens behov. Det giver vores ventilatorer i Heavy Duty-linjen større mulighed for, udtaler Søren Olesen.

Heavy Duty Line fan Industrial Line fan

24 forskellige typer industriventilatorer

I alt dækker de to linjer over 24 forskellige ventilatorer, og det giver mange fordele.

Det er vigtigt at have forskellige typer, da alle er unikke i forhold til deres karakteristika og det materiale, de kan transportere. Med de nye typer bliver vores udvalg af ventilatorer endnu større og dækker således et endnu bredere hos vores kunder, slutter Søren Olesen.

Navnene på ventilatorerne i Industrial Line er baseret på de originale typer og inkluderer løbehjulsstørrelse, så de er nemme at sammenligne. Linjen omfatter nu i alt 14 typer.

Heavy Duty Line består af i alt 10 typer, og hverken navne eller konstruktion på disse ventilatorer er ændret i forhold til de oprindelige Moldow-ventilatorer.

Læs mere om vores centrifugalventilatorer.