Årsskiftet nærmer sig med hurtige skridt, og vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet i år.

2019 har været et travlt år for os. Med en rekordhøj omsætning har vi bevist, at vi er en afgørende international leverandør af ventilatorer. Vi er overbeviste om, at vi ved at fokusere på vores kerneværdier, fortsætte vores udvikling og øge kundetilfredsheden kan opnå en endnu bedre markedsposition i de kommende år.

På samme tid ser vi også frem til at vi med introduktionen af vores to nye designlinjer – Industrial Line og Heavy Duty Line – kan tilbyde vores kunder endnu flere fordele i fremtiden.

I 2019 har vi leveret ventilatorer til mange spændende projekter, og vi vil gerne takke for samarbejdet i forbindelse med alle disse. Vi ser frem til at kunne levere ventilatorer til mange nye projekter i 2020.

2020 bliver ligeledes et spændende år for os, da vi forventer at afslutte vores ISO 9001:2015 certificering. At sikre en høj kvalitet i alle processer er essentielt for os, hvorfor vi har startet denne certificeringsproces. Den betyder, at vi gennemgår vores virksomhed og optimerer, hvor det er relevant.

Alle hos BarkerBille ønsker en glædelig jul og et godt nytår.