Velkommen til BarkerBilles nye hjemmeside.

BarkerBille er resultatet af en fusion af Barker Fans A/S (det tidligere Barker Jørgensens Maskinfabrik) og B. Bille A/S. Fusionen blev gennemført for at opnå synergier og kunne tilbyde vores kunder de bedste produkter og services.

Begge virksomheder blev købt af Moldow A/S i 2015, og siden de har gennem mange år har samarbejdet og produceret nogle af de samme produkter, var en fusion oplagt:

”De to virksomheders produktprogram supplerer hinanden godt, både hvad angår kundesegmenter og ventilatortyper, og alle ventilatorer er baseret på høj industriel kvalitet, effektivitet og driftssikkerhed. Rent faktisk er Barkers ventilatorer i sin tid designet af B. Bille, så de to virksomheder har gennem mange år samarbejdet og har derfor et godt kendskab til hinandens produkter,” forklarer Moldows Managing Director, K. Preben Hansen.

Det bliver B. Billes tidligere direktør, Flemming Bille, som skal stå i spidsen for den daglige ledelse af BarkerBille:

”Det er starten på en ny, spændende periode for vores firma med sammenlægningen, et nyt navn samt helt nyudviklede ventilatorer baseret på 3D-teknologi. Det er en revolutionerende teknologi, som er grundlaget hele vejen gennem vores supply chain og giver os mulighed for at sende kunden en eksakt 3D-model allerede i tilbudsfasen. De af vores kunder, der har fået tilbudt de nydesignede modeller, fortæller om store besparelser og stor fleksibilitet i deres projekteringsfase, ligesom 3D-teknologien har været med til at løfte vores kvalitet. Det glæder vi os til nu at kunne tilbyde alle vores kunder her fra starten af 2016.”

For at imødekomme vores europæiske kunder på det asiatiske marked har vi netop også åbnet kontor i Kina og ansat to medarbejdere.