BarkerBille har ansat en medarbejder til at øge salget af ventilatorer til det svenske marked.

Med den store og betydningsfulde industrisektor, der er i Sverige, ser vi det som et marked med stort potentiale for vores industriventilatorer og lyddæmpere, forklarer General Manager hos BarkerBille, Flemming Bille.

I Danmark er BarkerBille den absolut største leverandør af ventilatorer til førende ingeniør-virksomheder indenfor især fødevare-, medicinal-, energi-, fiskefoder- og petfood-segmenterne, og set i lyset af at Sverige må betragtes som Skandinaviens industrilokomotiv, er vi overbeviste om, at svensk industri kan drage fordel af vores gennemprøvede opsvejste ventilatorer med markedets bedste virkningsgrad og vores brede og alsidige produktprogram.

Jesper Thue Bloch hedder manden, der skal varetage denne opgave, og han har stor erfaring med teknisk salg til netop det svenske marked.

Den nødvendige erfaring og kvalitet

Hos BarkerBille er 50 års erfaring og ekspertise fra de tre store danske ventilatorvirksomheder Barker Jørgensen, B.Bille og Moldows ventilator-afdeling, som i 2016 blev fusioneret, samlet.

Dermed tilbydes ikke blot et bredt produktprogram men også et kompetent team af salgsingeniører og teknikkere:

Ved hjælp af vores dimensioneringsprogram FanDim kan vi tilbyde den helt rigtige ventilator til hvert eneste projekt. Vores salgsingeniører og teknikkere har dimensioneret ventilatorer til mange forskellige typer anlæg gennem tiden, og de ved derfor, hvad det kræver for at opnå en driftssikker og effektiv løsning, fortæller salgschef hos BarkerBille, Søren Olesen.

Og netop driftssikkerhed er en helt afgørende faktor, når BarkerBille designer ventilatorer – hvad enten der er tale om en standardløsning eller et kundespecifikt produkt.

Vi ved, at det er helt afgørende for vores kunder, at de får ventilatorer, som yder stabilt og sikkert, da ventilatorerne ofte er altafgørende for hele anlæggets drift, forklarer Søren Olesen.

 

Samme kvalitet overalt i verden

BarkerBilles danske kontorer og produktionsfaciliteter ligger i Ballerup og Holsted, mens kunderne også kan købe ventilatorer fra virksomhedens kinesiske selskab i Ningbo, Kina:

Vores fokus er at finde løsninger, hvor vores kunders behov er i centrum, og derfor leverer vi også ventilatorer og lyddæmpere fra Kina til de kunder, som bygger anlæg i den del af verdenen. Det er vigtigt for os, at det er den samme kvalitet og service, som tilbydes i Kina som i Europa, forklarer Flemming Bille.