Vi holder hjulene i gang

Vi håber, at I alle har det godt og passer på jer selv i disse svære tider.

Hos BarkerBille Europa og BarkerBille Kina gør vi vores bedste for at holde hjulene i gang og stå til rådighed for vores kunder som sædvanligt.

Dette er en kort opdatering i forhold til den nuværende situation hos os.

Salgssiden

På trods af Covid-19 har vi formået at fortsætte med 70% kapacitet. Det betyder dog, at vores svartid er lidt længere disse dage. Vores mål er altid at svare på forespørgsler og med tegninger indenfor 24 timer, men den tidsramme er vi presset på pt. Vi oplever dog stor forståelse og positiv feedback fra jer alle – så tak for det.

Produktion

Vores produktion kører stadig, og takket være vores dedikerede medarbejdere kan vi med glæde konstatere, at vi lige nu ikke har forsinkelser på vores leveringstider. På nogle sites oplever man forsinkelser, og det kan betyde udsættelse af hele projekter. I sådanne tilfælde vil vi gerne høre fra jer snarest muligt.

Kina

Covid-19 har betydet, at det kinesiske nytår har været hårdt og alt andet end forventet for vores kinesiske kollegaer og deres familier. Heldigvis har vi fra midten af februar været tilbage til fuld drift – dog med daglig rapportering til den kinesiske regering ift. vores medarbejderes helbred. Det har været en imponerende genopretning af et helt land, og alting er mere eller mindre tilbage til normalt ift. leverandører, logistik osv. Dog er fysiske besøg hos vores kunder stadig et problem, da rejser på tværs af landet medfører karantæne.

På trods af den udfordrende situation er vi meget glade for, at vi nu, efter en måneds forsinkelse, kan flytte ind i vores 3500 m2 nye store fabrik i Ningbo. Det betyder en fordobling af vores kapacitet.

Vores nye kinesiske adresse fra den 1. april:

BarkerBille Fans Manufacturing (Ningbo) Co., Ltd.
No. 99, Jinhe Road, Nordic Industrial Park, Zhenhai Ningbo 315221, Zhejiang, China

Vi står som altid klar til at betjene dig fra både Danmark og Kina – også under disse omstændigheder.

Vi håber, at du, din familie og din virksomhed kommer godt igennem denne kritiske situation, og vi ser frem til vores fortsatte samarbejde.