Ventilator til forbrændingsluft

Hvert år producerer BarkerBille mange store industriventilatorer – specielt til vedvarende energi. Hver del på ventilatorerne laves specielt til hvert enkelt projekt, hvormed den høje driftssikkerhed og kvalitet sikres.

Forbrændingsluftsventilatorer bruges til at sikre en ensartet luftstrøm og cirkulation til forbrændingssystemer, f.eks. kedler, ovne, brændere og andre forbrændingsanlæg. Forbrændingsventilatorer er ofte kraftige ventilatorer, der tilfører luft ved den helt rigtige temperatur og tryk, for at forbrændingssystemet kan fungere så effektivt og pålideligt som muligt.

ventilator ForbrændingsluftHeavy-duty ventilator til forbrændingsluft

Denne specifikke forbrændingslufts-centrifugalventilator designet af BarkerBille bliver brugt som en FD-ventilator til forbrændingsluft ved et stort biomasse-fyret anlæg til vedvarende energi i Storbritannien. Anlægget producerer primært elektricitet til byen Kent.

Heavy Duty-ventilator med virkningsgrad over 85%

Ventilatoren er en nyudviklet type, og kapacitetstesten, som var en del af leverancen, viste en virkningsgrad på over 85%.

Ventilatoren blæser mere end 150.000 kubikmeter luft pr. time og er udstyret med en 500 kW motor. Derudover har BarkerBille også leveret sugekasse, overgangsstykke og lyddæmpere til ventilatoren.

Sidste år leverede BarkerBille også en ventilator til et lignende projekt i Cramlington i Storbritannien.

Combustion fan
Heavy Duty Combustion fan
Industrial Centrifugal Fan

Forbrændingsventilatorer til fjernvarmeværk

Til et af verdens mest energieffektive fjernvarmeværker, der er baseret på biomasse, i Norge har BarkerBille leveret i alt 14 ventilatorer.

Seks af ventilatorerne var primære forbrændingsluftventilatorer og to var sekundære forbrændingsluftventilatorer.

Anlægget skulle producere 60 MW med 20 MW fra biomasse. Ventilatorerne er designet til at indgå i to produktionslinjer hos varmeværket. De primære forbrændingsluftventilatorer er designet til 3.000 m3/h og 1.000 m3/h, og de to sekundære forbrændingsluftventilatorer er designet til 10.000 m3/h.

Forbrændingsluftsventilatorer

Kontakt os for mere information

Hos BarkerBille står vi klar til at hjælpe og guide dig fra start til slut.

Kontakt os gerne, hvis vi skal hjælpe dig med at finde den bedste ventilator til dit projekt.

Med lidt data fra dig specialdesigner vi en ventilator, som passer til de krav og behov, der måtte være.

Kontaktformular