Nyt (velkendt) ansigt hos BarkerBille

Martin Nøhr Pedersen er startet som Senior Sales Engineer hos BarkerBille A/S, hvor han skal varetage salgs- og projektopgaver i forbindelse med salg af virksomhedens ventilatorer og lyddæmpere.

Og Martin kender både produkterne og branchen godt. Efter at have taget sin uddannelse som maskinmester i Aarhus, blev Martin ansat hos Barker Jørgensen som eksportingeniør, hvorefter han de seneste halvandet år har arbejdet som produkingeniør for ventilatorer til cementindustrien hos FLSmidth. Nu er han så vendt tilbage til Barker Jørgensen, som i mellemtiden er fusioneret med B. Bille og har skiftet navn til BarkerBille.

Vi har utroligt travlt og har brug for en, som kender vores produkter og branchen godt. Vores kunder efterspørger i den grad fagekspertise, så vi er meget glade for at have Martin tilbage hos os, fortæller General Manager, Flemming Bille.

Martin er 33 år, bosat i København og skal fokusere på salg af ventilatorer og lyddæmpere til nogle af BarkerBilles største kunder i ind- og udland.

Kontaktoplysninger:
Martin Nøhr Pedersen
Senior Sales Engineer
mn@barkerbille.com
+45 61 55 24 01

2016-09-05T11:18:50+00:00 5. sep 2016|