BarkerBille indgår sponsoraftale med speedwaykører Bjarne Pedersen


BarkerBille A/S har til de kommende to sæsoner indgået en sponsoraftale med speedwaykøreren Bjarne Pedersen.

Bjarne Pedersen er tidligere kører i Grand Prix-serien og og har netop forlænget kontrakten med Holsted Speedway Klub, som han også kørte for i den netop afsluttede sæson.

Vi anså det som en oplagt mulighed for indirekte at hjælpe speedwayklubben i Holsted i forbindelse med deres kontraktforlængelse med Bjarne Pedersen. Som en god speedwaykører, holdkammerat og klubmand var Bjarne en stor del af klubbens vej til DM-sølv sidste sæson, og vi håber selvfølgelig, at han kan bidrage til, at næste sæson bliver endnu bedre, forklarer direktør K. Preben Hansen.

Jeg er naturligvis meget glad for, at BarkerBille har fundet interesse i at sponsorere mig, og den imødekommende velkomst, som jeg har fået fra BarkerBille, har været fantastisk. Det lover godt for det fremtidige samarbejde, som jeg glæder mig meget til, fortæller Bjarne Pedersen.

Hvorfor speedway?

BarkerBille er et søsterselskab til Moldow A/S, og det er især herfra, at engagementet i speedway stammer.

I oktober 2016 blev Moldows ventilatorafdeling flyttet til BarkerBille, som indtil da kun havde hjemme på Sjælland, hvor de to virksomheder Barker Jørgensen og B. Bille stammer fra.

Med sammenlægningen blev ventilatorsalget flyttet til BarkerBille, men de tidligere Moldow-medarbejdere arbejder stadig på kontoret i Holsted, hvor produktionen også er bibeholdt, og virksomheden har dermed fået en tilknytning til speedwaysporten.

Ikke blot lokalt

BarkerBilles navn kommer også ud internationalt gennem samarbejdet med Bjarne Pedersen, da han ikke blot kører i Danmark:

Aftalen er ikke kun baseret på lokal dækning, men også internationale lande som Polen og Sverige, og jeg ser frem til de næste to år, som aftalen lyder på, forklarer Bjarne Pedersen.

Bjarne Pedersen sammen med K. Preben Hansen foran kontoret i Holsted

2016-11-27T08:46:12+00:00 11. nov 2016|